13.1.12

2x nail tutorial & make up things !

Heijaa !

Viime aikoina oon nettishopannut aika paljon, joten sain vihdoinkin aihetta kirjoittaa.
Tosin mun kone löi itsensä irti vähän aikaa sitten ja siihen jäi netissä asioimiset vähäksi aikaa.


Muutamia naamakuvia lähiajoilta:
Kokeilin vähän erilaista tuccaa ja ihan nahnitsulta se näytti.



Tilasin mm. eyecandylensiltä itselleni princess mimi chocolate brown circlet, koska monet on niitä suositellut ja ei ole ollut näistä muuta kuin hyvää sanottavaa. En edes ala tekemään mitään reviewiä näistä, koska imo niin monissä blogeissa on jo, joten se olis aivan turhaa :----D Mutta oikein mukavat on silmykkäisissä ja kauniin väriset. 


Ja huomasittekin ehkä jo ylemmistä kuvista, olen pyörinyt vähän fiiliksen mukaan missäkin lookissa ympäriinsä. Kokeilin pitkästä aikaa gyaru tyylistä meikkiä ja omasta mielestä onnistuin ihan hyvin ! Mitäs mieltä te olette? :D Noi ripset ostin tässä vähän aikaa sitten ebaystä ja ne oli jotain dollarin luokkaa (?) kymmenen kappaletta. Tykkään tosi paljon noista alaripsistä, ne muuttaa silmän muotoa huomattavasti. Tarpeeks jytkyt mun makuun.

Kämänen kuva, mutta kestäkää haha.
Ostin myös ton perukin ebaystä, mutta siitä sitten enemmän seuraavissa entryissä !
(Ootteko huomannut muuten peruukin käyttäjät, että lämmittää mukavasti talvella, käy melkein piposta hehe.)


Päätin tarjota teille tässä muutaman iisin lakkauksen lyhyiin kynsiin: 

Look number one:
Viiksiä ! Hauska look vaikka bileisiin tai muihin tilaisuuksiin. Helppo ja nopea tehdä, joten aloitetaan tästä.

Step1: Pohjusta kynnet, jos olet tottunut tekemään niin ja lakkaa koko kynsi vaaleaanpunaisella lakalla. Itse laitoin 2 kerrosta.

Step2: Tee kynnen päähän ranskalainen manikyyri (voit käyttää apuna esim. teippiä jos koet sen helpommaksi), jonka itse lakkasin ihan vapaalla kädellä tippisivellintä apuna käyttäen.


Step3: Tee manikyyrin rajalle tollanen epämääräinen piste mustalla haha. 

Step4: Piirrä viiksen 'reuna' (mikä lie häkkyrä onkaan) kiekura ja toista sama toiselle puolelle.


Step5: Lakkaa kynsi päällyslakalla ja laita koristeita jos haluat ! And we are ready. Lopputuloksen pitäisi suurimman sähläyksen jälkeen olla kuta kuinkin tämän näköinen:
Nää on tosi hauskat ja söpöt luonnossa, tykkään itse tosi paljon ja näin ollen aion käyttää tuota kuviointia kynsissä joskus uudestaankin. :----)

And then look number two:
En tajunnut ottaa tästä parempaa kuvaa mutta siniset liukuvärjätyt kynnet on kyseessä (jos joku ei ymmärtänyt taiteellisesta otoksesta (; )

Step1: Lakkaa kynnet vaaleansinisellä lakalla, ei tarvitse lakata huolellisesti, pääpointti on että kynnen alaosa on värissä.

Step2: Ota meikkisieneen tai pieneen parerituppoon hieman tummemmansinistä väriä ja töpöttele kevyesti kärjestä loppua kohti. Tarkoitus on, että väri kevenee loppua kohden.


Step3: Ota sieneen hieman tummempaa lakkaa ja toista edellinen vaihe. Jätä kuitenkin vaaleansinistä lakkaa näkyviin eli keskity kynnen yläosaan.

Step5: Laita hopeaa glitteriä kynnen yläosaan tummansinisen päälle ja lisää päällyslakka. 
Ja lopputuloksen pitäisi muistuttaa tätä. :----D
Helppo ja nätti look arkeen.


Sain myös uuden paitarakkauden: 


IT IS ALL ABOUT YOU 

ps. lumikki innoittama meikki:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti